ATRON Izjava o odricanju odgovornosti
Dobro je znati

Izjava o odricanju odgovornosti

Odgovornost za sadržaje

Sadržaj naše internetske stranice kreiran je s velikom pažnjom. Međutim, ne možemo jamčiti da je sadržaj točan, cjelovit i ažuriran. Prema § 7. st.1. TMG-a, kao pružatelj usluga odgovorni smo za vlastiti sadržaj na ovim stranicama u skladu s općim zakonima. No, prema §8. do 10. TMG-a, mi kao pružatelji usluga nismo dužni nadzirati poslane ili pohranjene podatke trećih strana ili istraživati okolnosti koje ukazuju na nezakonitu aktivnost. To ne utječe na obveze uklanjanja ili blokiranja uporabe podataka prema općim zakonima. Međutim, odgovornost u tom pogledu moguća je tek od trenutka kada saznamo za konkretnu zakonsku povredu. Čim budemo postali svjesni takvih kršenja, odmah ćemo ukloniti taj sadržaj.

Odgovornost za poveznice

Naša ponuda sadrži poveznice na vanjske internetske stranice trećih strana, na čiji sadržaj nemamo utjecaj. Iz tog razloga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za njihov sadržaj. Odgovarajući operator ili vlasnik stranica uvijek je odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice su u vrijeme povezivanja provjerene s obzirom na moguće pravne povrede. U vrijeme stvaranja veze nije se vidio nijedan ilegalni sadržaj. Trajna kontrola sadržaja povezanih stranica ne može se razumno očekivati bez konkretnih dokaza o kršenju. Čim budemo postali svjesni kršenja zakonskih propisa, takve ćemo poveznice odmah ukloniti.

Autorsko pravo

Na sadržaj i djela na ovim stranicama kreirana od strane vlasnika internetske stranice primjenjuje se njemački zakon o autorskim pravima. Za umnožavanje, uređivanje, distribuciju i bilo kakvu uporabu izvan granica zakona o autorskim pravima potrebna je pismena suglasnost dotičnog autora. Preuzimanja i izrada kopija ove stranice dopuštena su samo za privatnu, nekomercijalnu uporabu. Ako sadržaj na ovoj stranici nije izradio vlasnik, poštuju se autorska prava trećih strana. Konkretno, sadržaj trećih strana označen je kao takav. Ako ipak postanete svjesni kršenja autorskih prava, javite nam se. Čim budemo postali svjesni takvih kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti taj sadržaj.

Zaštita podataka

Naše napomene o zaštiti podataka možete pronaći na stranici "Zaštita podataka".
Izvor: eRecht24 Disclaimer