Karijera

Naš tim Vas očekuje...

Nekonvencionalni mislioci, facilitatori, timski igrači, vizionari, pioniri, dizajneri, komunikacijski genijalci svi su dobrodošli u ATRON-u! Zahvaljujući raznim korporativnim područjima, postoje uzbudljivi zadaci na nacionalnoj i međunarodnoj razini s velikim mogućnostima za karijeru. Želite li krenuti novim putevima? Pogledajte ATRON-ovu stranicu karijere (www.atron.com). Možda Vas uskoro možemo pozdraviti u našem timu! Radujemo se što ćemo Vas upoznati!

Naš tim

Više od 200 angažiranih djelatnika značajno doprinose uspješnici grupacije ATRON. Sa strašću i znanjem svakodnevno razvijaju nove ideje i pametna rješenja za naše klijente. Jer kvaliteta nastaje samo tamo gdje svi rade zajedno.

Naša motivacija

Društvo koje se mijenja uvijek nam postavlja nove i uzbudljive izazove a to je izazov koji rado prihvaćamo. Zato radimo iz dana u dan na inteligentnim rješenjima za "Pametne gradove i pametne regije" koji svijet čine boljim mjestom za život.

Feldkirchen

Berlin

Švedska | Linköping

no vacant positions

Hrvatska | Zagreb

Švicarska | Bronschhofen

Zbog pojednostavljenja u opisima poslova i tekstovima odabran je samo muški oblik. Naravno, sve formulacije vrijede za sve spolove.

ATRON se zalaže za zaštitu okoliša. Pomozite nam da smanjimo potrošnju papira i emisiju CO2 i prijavite se putem interneta na adresu e-pošte navedenu u oglasu za posao, na atron@zg.t-com.hr.

* Imajte na umu da prihvaćamo samo privitke u PDF formatu, svi ostali formati bit će izbrisani.