ATRON AFA 150

ATRON NA IT-TRANSU 2024

Grupa ATRON ove godine svoju izložbu u IT-TRANS-u u potpunosti posvećuje temi „ATRON POVEZUJE“. Uz ovu temu fokus je na evoluciji ATRON sustava kontrole transporta (ATCS).

Središnja točka ovogodišnje izložbe je ATRON Transport Control System (ATCS). Od uvođenja najnovije generacije 2019. godine, sustavi se kontinuirano prilagođavaju i poboljšavaju kako bi zadovoljili zahtjeve prijevoznika. U posljednjoj fazi evolucije implementirana je integracija trenutnog standarda VDV 453/454 i Voice-over-IP. Time je značajno poboljšana razmjena podataka između sustava i komunikacija između vozila i kontrolnih centara. Nadalje, konfiguracija i održavanje sustava su revidirani kako bi bili fleksibilniji i lakši za korištenje. Jedinstvena značajka je novo implementirano "Planiranje uskih grla". Na jednokolosiječnim ili uskim dionicama spriječen je susret dvaju velikih vozila, čak i u slučaju spontanog kašnjenja voznog reda. Daljnje inovacije uslijedit će tijekom godine. To uključuje prikaz stope popunjenosti u stvarnom vremenu, omogućavajući precizno praćenje iskorištenosti vozila za učinkovito planiranje resursa unutar kontrolnog centra. Dodatno, funkcija za prediktivno planiranje i poduzimanje radnji biti će aktivna u drugoj polovici godine. Ova funkcija značajno će smanjiti vrijeme reakcije na novonastale smetnje. Ovim i drugim opsežnim poboljšanjima ATRON sustava kontrole transporta, ATRON ponovno potvrđuje svoju vodeću ulogu dobavljača učinkovitih alata za profesionalne kontrolne centre.

Na ATRON štandu prezentirati ćemo kompaktan i značajkama bogat automat za prodaju bezgotovinskih karata, AFA 150. Jednostavno i brzo plaćanje putem integriranog EMV čitača (Europay, Mastercard, Visa) povećava udobnost za putnike, pošteđuje prijevoznike opterećujućeg rukovanja gotovinom i oslobađa vozače prodaje karata. Karte se mogu izdati elektronički ili na papiru.

Kao kompaktnija varijanta prodajnog uređaja, novi ATRON Validator ACT 420 nadopunjuje portfelj E-Ticketinga. Ovo rješenje može se koristiti i za kontrolu ulaska i za prodaju E-karata. Najsuvremenija generacija validatora brzo i pouzdano očitava beskontaktne E-Ticket chip kartice, EMV kartice, pametne telefone i token karte prema raznim standardima.

Zainteresirani sada mogu zatražiti besplatne ulaznice za posjet konferenciji na it-trans.atron.com. ATRON tim raduje se što će ugostiti brojne posjetitelje na štandu V5 u dm-Areni.

» Ispiši članak

Natrag